Народно читалище „Съгласие 1905“ от гр. Българово създава проекта „Шарен свят“ с идеята да покаже съчетание на съвременното и традициите в танцово-музикален спектакъл със същото име. Иновативният танцово-музикален проект обединява фолклора и модерното и се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по програма „Подпомагане на любителското изкуство“.

През месец април синтетичният спектакъл „Шарен свят” зарадва жителите на Бургас, Банево, Камено и Българово след  Великденските празници.

Иновативният танцово-музикален проект обединява  фолклора и модерното  и се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по програма „Подпомагане на любителското изкуство“.

Народно читалище „Съгласие 1905“ от гр. Българово създава проекта „Шарен свят“  с идеята да  покаже съчетание на  съвременното и традициите в танцово-музикален спектакъл със същото име.  Проектът е оценен и е подкрепен от Национален фонд „Култура“ по програма „Подпомагане на любителското изкуство“ .  Уникалното представление ви повежда в един детски сън, изпълнен с красота и веселие, шарен и игрив като калейдоскоп.  Танците и музиката съчетават  по модерен начин  фолклор  с  хип-хоп и зумба, показват и дръзновението на младите, и умението на възрастните.  Един час преди всеки спектакъл бяха организирани арт ателие и изложба на школата по рисуване.

Все още няма коментари.

Вашият коментар